am o intrebare cum pot sa scap de dosar penal si fara a nulare permis am baut 5 pahare de tuica 30 grade 250ml si mea esit 0,53 la politist in alcoltest la sanga nu a venit rezultatu desi lam platit sa vina.ce pot sa fac
ma scuzati dar tot nu pricep cat poate sa ma scoata minim un avocat la perioada de 1-5 ani.adica cat cu suspendare?si cat timp nu am voie sa am alt penal?adica cand mi se sterge tot?va multumesc pentru rabdare
Raspunsul este cat mai putin (o pedeapsa cat mai mica), pentru ca nimeni , fara a cunoaste actele si lucrarile dosarului , nu se poate pronunta pe un verdict care apartine exclusiv magistratului care va judeca cauza..
Orice persoana de buna credinta si profesionista , nu poate sa"pronosticheze" in necunostinta de cauza
va rog sami spuneti daca rezultatul de la analiza este de 1.20 ce mai pot face sa nu am dosar penal .?mai pot cere o recalculare?..am vorbit cu un avocat si a spus ca ma scoate la 3 luni cu suspendare se poate?ce inseamna suspendare cu supraveghere ?si pot sa primesc si munca in folosul comunitatii?cum pot sa scap fara perioada de proba? va rog datim un raspuns urgent
Alcool la volan
marcu001
Buna ! Am facut o greseala mare cand m-am urcat la volan dupa ce am consumat aprox 4 beri . Alcooltestu mi-a indicat 0.57 . Sunt sanse ca probele biologice sa ... (vezi toată discuția)