Adrian Tudor 
	    	Consultant asigurari

Adrian Tudor 
	    	Consultant asigurari	    

Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar

Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar	    

Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

Radu Gabrian, Mediator
 Radu Gabrian, Mediator 	
			 Qubik 
	    	Utilizator

Qubik 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 marian83	                   

Buna ziua!Pe data de 28.12.2007 am facut un accident de circulatie minor,cele doua persoane aflata in cealalta masina au avut 0 zile de ingrijiri medicale.Eu ... (vezi toată discuția)
	                    marian83	                   

Buna ziua!Pe data de 28.12.2007 am facut un accident de circulatie minor,cele doua persoane aflata in cealalta masina au avut 0 zile de ingrijiri medicale.Eu ... (vezi toată discuția)

alin111	                   

Daca am in aerul respirabil 0.42 si in sange imi vine pana in 1 sunt sanse sa mi anuleze permisu?? ,deoarece am inteles de la cineva ca daca am pana in 1 ma ... (vezi toată discuția)
	                    alin111	                   

Daca am in aerul respirabil 0.42 si in sange imi vine pana in 1 sunt sanse sa mi anuleze permisu?? ,deoarece am inteles de la cineva ca daca am pana in 1 ma ... (vezi toată discuția)

Liviu.t	                   

Pe 1 noiembrie anul trecut mi-a fost reținut permisul pt alcoolemie de 0,83 in aer ,pana acum nu am fost chemat la audieri ,cam cat timp credeți că stau ... (vezi toată discuția)
	                    Liviu.t	                   

Pe 1 noiembrie anul trecut mi-a fost reținut permisul pt alcoolemie de 0,83 in aer ,pana acum nu am fost chemat la audieri ,cam cat timp credeți că stau ... (vezi toată discuția)