avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită credit ipotecar
Discuție deschisă în Executare silită

credit ipotecar

in 2008 am achizitionat un apartament prin credit ipotecar in CHR. La momentul respectiv ne-am incadrat cu ratele, dar... a venit criza si francul a crescut f. mult, iar salariile au scazut.La ora actuala sunt in imposibilitatea achitarii ratelor(am si restanta).Am fost la banca am stat de vorba, am explicat situatia, mi s-a spus ca banca imi v-a oferi o posibilitate de a nu pierde apartamentul. De o luna de zile astept un raspuns. Azi am fost sunata sa-mi spuna oferta, care nu ma ajuta cu nimic, deoarece nu ma avantajeaza si nici nu au respectat ceea ce mi-au propus. Eu am obosit sa mai lupt ptr. aceasta locuinta.Problema ca eu chiar daca renunt in favoarea bancii tot nu pot sa achit in intrgime acest credi, deoarece valoarea apartamentului pe piata imobiliara a scazut sub credit. Raman in cotinuare datoare la banca?Tatal meu este codebitor, poate sa-i puna oprire pe pensie? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters221975 , utilizator 14:13, 6 Octombrie 2011
Banca va urmari atat debitorul cat si codebitorii pana la recuperarea integrala a sumei datorate.
Ultima modificare: Joi, 6 Octombrie 2011
ContSters145448, utilizator
zilele trecute am avut o situatie in care [editat] a adjudecat in contul creantei la 75% din evaluare..
omul.. e acum si fara casa si dator pentru diferenta..
caut motive in ceea ce priveste adjudecarea de catre banca...imi amintesc ca aveau niste restrictii bancile la asta...
in fapt azi de dimineata am primit pv de licitatie.. incomplet..ca asa a fost comunicat pe email de creditoare
Ultima modificare: Joi, 6 Octombrie 2011
Iuliana Cermak, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita codebitor credit bancar ramolex ramolex buna seara! doi tineri casatoriti au contractat un credit de la banca. deoarece veniturile lor nu erau suficiente, au adus si doi codebitori (parintii) cu ... (vezi toată discuția)
Este legal ca in scopul recuperarii unei datorii catre o banca executorul sa scoata la licitatie un imobil ipotecat in favoarea altei banci fara sa se ceara acordul acesteia? husseincudop husseincudop In 2008 am cumparat un apartament cu 4 camere cu credit ipotecar .Pentru a avea cei 25%pentru avans si de asemenea banii necesari ptr cheltuieli notariale si ... (vezi toată discuția)
Divort, bun comun, credit bruneng bruneng Buna ziua, As dori sa ma ajutati in rezolvarea unei spetze: Un cuplu a achizitionat acum 5 ani un credit ipotecar pentru cumparare apartament. La acea data ... (vezi toată discuția)