avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... daune interese contr.de inchiriere
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

daune interese contr.de inchiriere

Buna,
Am urmatoarea problema, va rog sa-mi spuneti daca exista castig de cauza:
Am avut un contr.de inchiriere cu o societate care urma sa expire la data de aug.2010. Stiind ca acest contr. se v-a finaliza am incheiat un alt contr.cu o alta societate care urma sa ocupe spatiul in momentul eliberarii spatiului de catre vechiul chirias. Vechiul chirias nu a vrut sa paraseasca spatiul utilizandu-l in continuare aproape 1 an, fara forme legale. Vrem sa deschidem proces si sa cerem daune interese pe aceasta perioada deoarece a trebuit sa reziliem contractul cu noul chirias, si nici vechiul cirias nu a platit nimic in aceasta perioada, dar noul contract nu a fost inreg. si la finante. Din cate stiu eu intre societati nu este obligatoriu inreg.contr.de inch.la finante. Avem sanse sa castigam acest proces?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 15:29, 6 Octombrie 2011
daca situatia sta cum spuneti dvs si exista probatoriul necesar atunci aveti sanse sa recuperati pagubele suferite reprezentind contravaloarea lipsei de folosinta a spatiului.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchirierea unui spatiu comercial leniri leniri Buna ziua, am si eu nevoie de un raspuns la o intrebare, mai intai o sa va descriu problema: parintii mei au un spatiu, aflat la parterul casei, pe care l-au ... (vezi toată discuția)
Certificat sediu social ioanadf ioanadf La infiintarea unei noi firme, cand se depune la finante cererea inreg sediu social? Inainte sa mergi sa inregistrezi firma la Reg com (adica se depune de ... (vezi toată discuția)
Doi avocati, doua pareri diferite si o problema carmen silva carmen silva Sunt intr-o mare problema. Vreau un raspuns cert si la obiect care sa ma ajute . Mama mea a inchiriat in 2005 o casa unei persoane fizice pe numele de Popescu ... (vezi toată discuția)