avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1514 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am nevoie obligatoriu de contabil pt Firma?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am nevoie obligatoriu de contabil pt Firma?

Buna Ziua,

Am o firma nou infiinta pentru un magazin online. Acum firma este neplatitoare de TVA si vreau sa incep activiatea asa pana o sa se miste treaba. Vreau sa stiu daca am nevoie neaparat de contabil sau pot eu sa fac bilantul? Am terminat fac management marketing si pe diploma scrie economist. Trebuie sa fiu expert contabil ca sa pot face singur tot ce tine de contabilitate? Si mai am o intrebare, trebuie neaparat sa am minim un angajat?

Multumesc
Facturile se inregistreaza in contabilitate. La pretul de vanzare al marfurilor, trebuie sa adaugati valoarea taxelor de curierat, a taxelor vamale si a tva. Se face NIR, la care puneti si un adaos comercial. Vanzarea de marfuri se inregistreaza ca oricare alta vanzare de marfuri.
Nu bilant se intocmeste la sfarsitul lunii, ci balanta contabila. La sfarsitul anului si in luna iunie se intocmesc bilanturi contabile.

nikylovesme a scris:
Daca se ofera cineva sa-mi ofere servicii de contabilitate contra cost evident astept oferte.

Rog colegii care doresc sa ia legatura cu @nikylovesme sa apeleze la mesajele private.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de contabil?!? Giapettin Giapettin Buna ziua, Inca un incepator cu intrebari stupide :P, si sper sa ma luminati. 1. Vreau sa imi deschid o firma cu domeniul de activitate: asistenta ... (vezi toată discuția)
Expert contabil Albocs1 Albocs1 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti, conform legiilor in vigoare ce trebuie sa aiba un contabil ca sa devina expert? Cati ani de experienta trebuie sa aiba ... (vezi toată discuția)
Daca am o firma de consultanta nefiind membru ceccar pot tine contab lylyan lylyan Buna ziua Sunt angajata ca si economist. Nu sunt membru ceccar. Firma la care sunt angajata are ob sec de activitate evid contabila si al ob. ... (vezi toată discuția)