avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general administrator sc - persoana cu handicap
Discuție deschisă în Contabilitate în general

administrator sc - persoana cu handicap

Buna ziua ,
va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns la urmatoarea intrebare?
Daca admninistratorul unei societati comerciale este o persoana cu handicap societatea pe care o administreaza este scutita de la palta vreunui impozit sau a unei taxe?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 14:25, 7 Octombrie 2011
Nu. Daca persoana cu handicap este si asociat beneficiaza de scutire doar de o autorizare anuala pentru comert daca nu ma insel.
multumesc pentru raspuns, dar unde pot sa citesc mai mult despe aspect
Legea nr. 448/2006 si Codul Fiscal
Ultima modificare: Vineri, 7 Octombrie 2011
Alexandru Munteanu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre facilitatile persoanelor cu handicap gheorghedragomir gheorghedragomir Bună ziua ! ati avut o idee nemaipomenită să puteti ajuta lumea d.p.d.d.v .Sunt o persoana cu handicap accentuat care beneficiază conf N.C.F.de FACILITATI ... (vezi toată discuția)
Drepturi persoana cu handicap asociat unic la un s.r.l. Corneliur Corneliur Daca o persoana cu handicap garv este asociat unic la o societate comarciala, aceasta are obligatia, conform codului fiscal, sa plateasca taxele de eliberare a ... (vezi toată discuția)
Scutiri de impozite pentru persoanele cu handicap accentuat BG BG Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un raspuns cu privire la actul normativ care prezinta scutirile de impozite de care beneficiaza o persoana cu handicap ... (vezi toată discuția)