avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... invatamant - cum devine avocat?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

invatamant - cum devine avocat?

buna seara dupa cum am citit pe site as dori sa stiu .fiul meu este anul 4 la spiru haret constanta la drept curs de zi .este valabila dpiloma cand absolva ? se poate angaja dupa ce termina facult ca avocat ? trebuie sa urmeze masteratul? eu nu inteleg notiunea ACREDITAT Va multumesc pentru raspuns si ajutor
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat Feraru Diana , Avocat 19:15, 11 Octombrie 2011
Buna seara,

Facultatea de Drept si Administratie Publica de la Constanta este acreditata.

Prin acreditare se acorda dreptul de a emite diplome, certificate si alte acte de studii recunoscute de M.E.C. si de a organiza examen de absolvire.
Ca sa lucreze ca avocat va mai trebui sa dea examenul de barou care va arata cel mai bine daca este pregatit.

Respectiva facultate este acreditata.
Dupa terminarea facultatii nu se poate "angaja" ca avocat, ci va sustine un examen pe care, daca il va promova, va fi primit in profesia de avocat. Pentru mai multe informatii, cititi statutul profesiei de avocat si legea 51/1995 republicata. Acolo va vor fi detaliate conditiile si modalitatea de primire in profesie. Consultati si www.unbr.ro
Ultima modificare: Marți, 11 Octombrie 2011
Cabinet de Avocat Feraru Diana, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere barou absolvent spiru haret TRC TRC Deschid acest topic cu speranta de a afla daca se mai afla si altii in situatia mea. Am terminat la spiru hare in 2009 dreptul ID si vreau sa ma inscriu in ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Paul Dobos Paul Dobos Salutare tuturor celor care posteaza si participa cu idei si sfaturi la Subiectul Admitere Barou 2010, cred ca este o idee excelenta de a activa in Cadrul ... (vezi toată discuția)