avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Titlu executoriu european - executare silita in ...
Discuție deschisă în Executare silită

Titlu executoriu european - executare silita in Elvetia?

Va rog sa ma ajutati sa aflu cum pot pune in aplicare o hotarare de executare silita pentru pensie alimentara , daca cel caruia trebuie sa ii fie aplicata aceasta hotarare lucreaza la o firma cu sediul in Elvetia .
Cel mai recent răspuns: ADIEXE , utilizator 00:43, 26 Ianuarie 2012

In primul rand , va multumesc pentru raspuns.
M-am interesat daca exista o intelegere intre cele doua tari ,dar nu am gasit asa ceva.Din aceasta cauza am apelat la ajutorul dvs. ,in speranta ca cineva a mai avut o situatie similara.Executorul judecatoresc la care am fost m-a sfatuit sa plec in Elvetia si sa rezolv problema acolo.Din nefericire , pe langa aspectul financiar , nu cunosc pe nimeni la care as putea apela in aceasta tara.
Ultima modificare: Luni, 9 Ianuarie 2012
gi-jane2, moderator
Elvetia nu face parte din tratatul E.U. Asa ca, este o mare diferenta intre a fi recunoscuta o hotarare judecatoreasca prevazuta de tratatul comunitatii europene si celelalte tari, din care face parte si ELVETIA:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita rolandcojocaru rolandcojocaru Se poate face executare silita in urma neachitarii unui credit de nevoi personale negarantat, unei societati comerciale, daca beneficiarul creditului este acum ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie dincamihaela dincamihaela Va rog sa ma ajutati cu un sfat: am imprumutat in decursul anul trecut o suma de bani unei cunostinte. Am intocmit la notariat o hartie prin care persoana ... (vezi toată discuția)
Datorii pensie alimentara Mia4 Mia4 Buna seara,va scriam in luna martie in legatura cu faptul ca fostul sot datoreaza restante de bani pt pensia alimentara.Dosarul este deja la executor ,datorij ... (vezi toată discuția)