MARIUS TESLEVICI 
	    	Avocat

MARIUS TESLEVICI 
	    	Avocat	    

ContSters54829 
	    	Utilizator

ContSters54829 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 alexberi	                   

Pentru o Procura de Vanzare, exista o limitare a dreptului de valabilitate?
Procura este inregistrata la notar si prin ea Vanzatorul mandateaza o persoana ... (vezi toată discuția)
	                    alexberi	                   

Pentru o Procura de Vanzare, exista o limitare a dreptului de valabilitate?
Procura este inregistrata la notar si prin ea Vanzatorul mandateaza o persoana ... (vezi toată discuția)

matrix73	                   

Bună ziua! Am încheiat o promisiune de vânzare pentru un teren în anul 2014 în calitate de mandatar al vânzătorului, având procură specială de ... (vezi toată discuția)
	                    matrix73	                   

Bună ziua! Am încheiat o promisiune de vânzare pentru un teren în anul 2014 în calitate de mandatar al vânzătorului, având procură specială de ... (vezi toată discuția)

ContSters180853	                   

am  facut o imputernicire in bistrita ,eu m am mutat in alt oras ,iar acum as vrea sa o stric, sa o anulez . biroul notarial la care am facut o ar putea sa ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters180853	                   

am  facut o imputernicire in bistrita ,eu m am mutat in alt oras ,iar acum as vrea sa o stric, sa o anulez . biroul notarial la care am facut o ar putea sa ... (vezi toată discuția)