avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Pentru Intabulare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Pentru Intabulare

Buna dimineata tuturor celor de pe acest site :D.Pentru inceput as vrea sa mentionez faptul ca,daca am gresit incadrarea subiectului,imi cer scuze.
Sunt persoana fizica si detin 2 parcele de teren intravilan si extravilan.
pentru fiecare parcela de teren se percepe onorariu? sau onorariul este unul si acelasi pentru ambele suprafete?
Cel mai recent răspuns: ContSters193759 , utilizator 08:11, 10 Octombrie 2011
Din prezentarea dvs. se intelege ca e vorba de 2 parcele, una situata in intravilan si, respectiv, cea de-a doua situata in extravilan.
Daca sunt 2 parcele, sunt doua lucrari diferite, pe care le puteti intabula cand doriti, la aceeasi data sau la date diferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate dumifilote dumifilote In urma respingerii documentatiei cadastrale pentru o parcela, pe motiv ca indicativul cadastral din TP nu coincide cu cel din evidentele OCPI, am depus in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,detin un teren trecut extravilan in cadastru si in ... Elenipanagos Elenipanagos Buna ziua,detin un teren trecut extravilan in cadastru si in cartea funciara,dar in noile planuri ale primariei jumate este trecut intravilan,ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare sau iesire din extravilan atitirisca atitirisca Buna ziua , Impreuna cu niste rude detin un teren de 5000mp extravilan in indiviziune. De curand ne-am hotarat sa dezmembram terenul in 5 parcele plus un ... (vezi toată discuția)