level-up
Au trecut cateva luni bune de cand ne-ati scris prima data. Ma asteptam ca pana acum sa fi aflat ceva concret, adica sa intreprindeti ceva din tot ceea ce v-am sfatuit noi atunci.
Aici nu mergem pe varianta "am aflat ca banii au fost cheltuiti...". Trebuie sa aveti certitudinea ca banii au fost folositi in acest scop. Si apoi trebuie dovedit pentru ce s-a achizitionat combustibilul. Retragerea de numerar poate a facut-o asociata Dvs. pentru ca a creditat societatea. Este dreptul acesteia de a retrage banii, asa cum este si dreptul Dvs.
Ca administrator sunteti raspunzator pentru felul in care sunt administrati banii societatii. Asa ca daca doamna nu va pune actele la dispozitie e cam greu sa dovediti ca nu ati avut cunostinta de toate acestea.
Evaziune fiscala...?:hm:
Sustragerea de la plata impozitelor si taxelor din partea unor agenti economici, inclusiv a celor care actioneaza in economia subterana. Are loc prin nedeclararea sau falsa declarare a veniturilor impozabile. Evaziunea fiscala, ca si orientarea spre activitati care beneficiaza de avantaje fiscale, poate fi stimulata de cresterea ratei de impunere fiscala.
Sigur acestea sunt faptele de care o acuzati pe asociata? Dvs. unde erati, nu va suparati?
In cazul Dvs se adeveresc zicalele: "Vorba lunga, saracia omului"...sau "Boala lunga, moarte sigura".
Imi pare rau pentru situatia prin care treceti, dar faceti ceva totusi si Dvs.!