avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce drepturi am ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce drepturi am ?

Buna ziua,
Curand se vor implinii 2 ani de cand mi-a fost suspendat contractul individual de munca pentru ca am intrat in concediul pentru cresterea copilului.
Problema este ca firma la care am lucrat nu are inca declarat falimentul , dar acest lucru trebuie sa se intample curand. Clar nu am unde sa ma intorc la lucru si voi fii concediata.
Intrebarea mea este, daca in acest caz ei sunt obligati sa imi ofere un salariu compensatoriu.
Mentionez ca toti ceilalti colegi care au fost concediati au primit aceasta compensatie.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: davideloo608 , utilizator 16:59, 10 Octombrie 2011
1. Daca au primit ceilalti colegi inseamna ca acest drept este prevazut intr-un CCM aplicabil unitatii dvs.
2. In acest CCM sunt prevazute si conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca salariatii pentru a primi salarii compensatorii.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu compensatoriu madalina85 madalina85 Buna ziua! Firma la care lucrez da faliment! Astept sa fiu concediata!Vreau sa stiu daca voi primi salariu compensatoriu! In contractul nostru colectiv de ... (vezi toată discuția)
Revenirea la munca intr-o firma in faliment redeschisa sub un alt nume danutza2122 danutza2122 Am terminat concediul de crestere copil i iar firma a intrat in faliment( sub aceeasi sigla si-au deschis o firma noua si au trecut toti angajatii pe noua ... (vezi toată discuția)
Inchidere carte munca in cic + salarii compensatorii din cauza lichidare firma stressy stressy Buna seara, Am o problema si as avea nevoie de sfatul unei persoane avizate; dc cineva ma poate ajuta as aprecia foarte mult acest lucru. Eu sunt in concediu ... (vezi toată discuția)