avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ajutoare caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ajutoare caldura

buna ziua,care ar fi conditiile ptr a putea beneficia de reducere la incalzirea centralizata(centrala proprie),va rog?
Cel mai recent răspuns: dianami , utilizator 12:04, 11 Octombrie 2011
Cetăţenii din sectorul 1 pot ridica formularele pentru acordarea ajutorului de încălzire, pentru perioada noiembrie 2011-martie 2012


Ajutoarele pentru încălzirea locuinţei cu energie termică, gaze naturale şi lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri pentru sezonul rece 2011-2012 se acordă pe bază de cerere şi declaraţie pe propria răspundere privind componenţa familiei şi veniturile acesteia.
La completarea cererii, titularul are obligaţia de a menţiona corect componenţa familiei, veniturile membrilor acesteia precum şi bunurile mobile şi imobile deţinute.
Pentru acordarea ajutorului cu ENERGIE TERMICÃ limita venitului net mediu lunar pe membru de familie este de 786 lei în cazul familiilor şi 1.082 lei în cazul persoanei singure.
Pentru acordarea ajutorului cu GAZE NATURALE precum şi cel cu LEMNE, CÃRBUNI ªI COMBUSTIBILI PETROLIERI limita venitului net pe membru de familie este de 615 lei atât în cazul familiilor cât şi în cazul persoanei singure.

Cererile şi declaraţiile pe propria răspundere se ridică pentru ajutorul de încălzire cu:
-energie termică:
· sediul S.C. RADET S.A-Secţia de Distribuţie Sector 1- Str. Radu Greceanu nr.10-12, sector 1.
· sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Sector 1-Str. Mareşal Averescu nr. 17, corp L, sector 1
-gaze naturale:
· sediul GDFSuez-Bd. Mărăşeşti nr.4-6, sector 4
· sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Sector 1-Str. Mareşal Averescu nr. 17, corp L, sector 1
-lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri:

· sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Sector 1-Str. Mareşal Averescu nr. 17, corp L, sector 1



Cererile şi declaraţiile pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei se depun la sediul DGASPC Sector 1 din Str. Mareşal Averescu nr. 17, corp L, începând cu 10 octombrie.


INFORMATIA A FOST PRELUATA DE PE :[ link extern ]
TOT AICI PUTETI GASI MAI MULTE INFORMATII SI SA DESCARCATI FORMULARUL!!!
Cu stima,


In cazul in care nu sunteti din Bucuresti trebuie sa mergeti la Primaria localitatii de unde aveti domiciliul, sa solicitati cererea pentru acordarea subventiei si sa intrebati daca trebuie sa sa depuneti si actele pe care vi le cer ei (venituri, dovada locuirii, adeverinta de la taxe si impozite etc.). e posibil sa nu vi se ceara aceste acte. cel mai bine este sa intrebati cand luati cererea.
In cazul in care sunteti din Bucuresti mergeti la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din sectorul unde aveti domiciliul.
Ultima modificare: Marți, 11 Octombrie 2011
dianami, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare ajutoare pentru încãlzire cu energie electrica luciana-vasilica luciana-vasilica De ce persoana care are venit de 620 lei net şi locuieşte într-un bloc unde nu există altă sursă de încălzire decât curentul electric nu ... (vezi toată discuția)
Ajutorul de incalzire defcon defcon poate fi blocat ajutorul de incalzire daca singurele venituri sunt o inchiriere si alocatia a doi copii ? veniturile sunt in total de 434 ron. si nu mai am ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru incalzire ContSters167676 ContSters167676 Buna ziua, Am si eu o mare nedumerire.Ma incadrez la ajutorul pentru incalzire dar pentru ca sunt debransata de la sistemul centralizat si urmeaza sa ma ... (vezi toată discuția)