avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... AJUTORUL DE INCALZIRE
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

AJUTORUL DE INCALZIRE

poate fi blocat ajutorul de incalzire daca singurele venituri sunt o inchiriere si alocatia a doi copii ? veniturile sunt in total de 434 ron. si nu mai am alte venituri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:03, 7 Octombrie 2012
Ajutoarele pentru încălzirea locuinţei cu energie termică, gaze naturale şi lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri pentru sezonul rece se acordă pe bază de cerere şi declaraţie pe propria răspundere privind componenţa familiei şi veniturile acesteia.

Pentru 2012 :
- acordarea ajutorului cu ENERGIE TERMICÃ limita venitului net mediu lunar pe membru de familie este de 786 lei în cazul familiilor şi 1.082 lei în cazul persoanei singure.

- acordarea ajutorului cu GAZE NATURALE precum şi cel cu lemne , carbune si combustibili petrolieri limita venitului net pe membru de familie este de 615 lei atât în cazul familiilor cât şi în cazul persoanei singure.
Ultima modificare: Duminică, 7 Octombrie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor incalzire yulyghe yulyghe Buna ziua In situatia in care apartamentul este pe numele meu iar in el locuieste mama mea cu fiul meu, ar avea dreptul la acest ajutor? Mentionez ca eu nu ... (vezi toată discuția)
Ajutoare caldura irinabob irinabob buna ziua,care ar fi conditiile ptr a putea beneficia de reducere la incalzirea centralizata(centrala proprie),va rog? (vezi toată discuția)
Ajutor caldura, lorichirila lorichirila daca suntem 4 membri in familie,2 copii iar noi nu suntem casatoriti si locuim impreuna cu chirie putem beneficia de ajutorul de incalzire?Avem salariul minim ... (vezi toată discuția)