avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... juritic
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

juritic

buna ziua sunt o femie care a ajutat un barbat (prieten intim) cu bani iam luat si masina dupa ceva timp aceea persoana sia gasit o alta doamna si cind vorbem cu el el nu recunostea ca sunt inpreuna eu am continuat sa sun sa port o discutie cu el despre problemele noastre dar el mereu isi schimba atitudineacind spunea cuvinte de jignire cind spunea cael vrea sa fie cu mine eu nu am inteles nimic niciodata si poate intelegem dar eu chiar timneam la acea persoana eu intre timp am toate convorbirile mele cu el pe telefon unde imi spunea azi una miine alta amenintari, injuraturi, vorbe frumoaseacum el nu recunoaste nici de bani nici masina intrebarea mea este;aceele convorbiri care le am inregistrate pot folosi drept dovada intrun proces( finca el a spus ca va folosi si martori falsi si eu chiar nu am martori pentru ca eu ce am facut nu am spus la nimeni si nu as putea sa bag pe cineva in incurcaturi) scuzatimi povestea dar vreau sa stiu daca am vreo varianta de a scoate adevarul la iveala
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 12:24, 11 Octombrie 2011
Daca nu ati incheiat cu acea persoana niciun act juridic, gen donatie sau imprumut , nu aveti ce dovedi , fiindca se considera cadouri si ca atare fostul dvs. iubit nu poate fi obligat la restituire .
nu nu am facut nici un act actele masini sunt pe numele meu dar ma interesa jignirile care mi lea adus si inregistrarile care le am pot folosi ca dovada intrun proces?
Jignirile , nu stiu cesa spun, fiindca insulta nu mai este de ceva timp infractiune, insa, intr-o actiune civila s-ar putea , facand dovada jignirilor si a prejudiciului suferit, sa solicitati ceva pretentii , precum si incetarea acestor manifestari.
Daca actele masinii sunt pe numele dvs. sunteti proprietar , incercati sa o revendicati, aveti cai pentru acest lucru.
Parerea mea este ca nu merita acest cadou individul..
Vreti neaparat sa folositi convorbirile respective intr-un proces..dar nu ne spuneti clar care ar fi obiectul procesului. Ce doriti sa obtineti in urma unui proces?
El e dispus sa aduca si " martori falsi" care sa declare ce?
Banii dati fara acte nu -i puteti recupera..sunt cadou. in schimb, daca masina e pe numele dumneavoastra, (indiferent ca el recunoaste sau nu )aveti actele cu care puteti dovedi. Actele sunt mai presus de orice declaratii. Deci..unde e problema?


Corect mai sus. Si mai adaug ca acele inregistrari pot fi folosite numai daca i-ati spus la telefon ca il inregistrati si ca le veti folosi impotriva lui.
ATAT.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate,restituirea daunelor materiale +partaj nina49 nina49 O istorie interesantă a unei prietene . Fiind căsătoriti si plecati peste hotare ,în 2008 ,cumpără pentru tatăl ei un tractor , în casa căruia au ... (vezi toată discuția)
Viteza legala - proces verbal, procedura, abuzurile politiei rutiere dorely688 dorely688 In judetul Salaj,intr-o localitate am fost oprit de un echipaj de politie pe motiv ca am depasit viteza legala in localitate,am dat toate actele la control ... (vezi toată discuția)
Imprumut fara contract,garantii,acte notariale, doar o intelegere verbala. markt markt Buna, As avea si eu o intrebare: am primit 22000 de euro de la o persoana cu care am avut o relatie sentimentala,bani au fost trimisi prin transfer bancar , ... (vezi toată discuția)