avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxe scolarizare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxe scolarizare

Buna seara. Am terminat facultatea de Chimie la buget si momentan sunt la facultatea de Farmacie unde platesc taxa. Intrebarea mea este daca exista posibilitatea constitutionala returnarii cheltuielilor scolarizarii mele din prima facultate astfel incat sa pot urma cursurile actualei facultati la buget? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 21:50, 11 Octombrie 2011
Nu exista aceasta posibilitate legala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii superioare ccrriissttiinnaa ccrriissttiinnaa Buna ziua,am o fata ce a terminat primul an de facultate pe arheologie,in cadrul facultatii de istorie din Universitatea Babes Bolyai cu o restanta,dar nu vrea ... (vezi toată discuția)
Taxă școlarizare BrokN BrokN Buna ziua! Am urmat cursurile unei facultati la buget, dar dupa 2 ani am decis sa merg la o alta facultate unde nu exista locuri cu taxa. Am fost nevoit ... (vezi toată discuția)
Cine poate sa deschida un laborator de analize medicale? aradu2009 aradu2009 daca nu am lucrat deloc in domeniul sanitar, pe un post de chimist, intr-un laborator de analize medicale insa am urmat cursurile postuniversitare de master si ... (vezi toată discuția)