avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1334 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

buna seara,
daca nu s-a cerut o pensie alimentara la data cererii reincredintarii minorului,si nu a fost pronuntata nici o hotarire in legatura cu pensia alimentara se poate sa fiu trimisa in judecata acum si mai ales sa m-i se ceara bani si din urma pentru pensia alimentara?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: angelaileana , utilizator 22:07, 11 Octombrie 2011
faptul ca instanta nu a hotarat asupra pensiei alimentare este o grava eroare a instantei! pensia de intretinere este obligatoriu de stabilit si este datorata minorului. Bineanteles ca , oricand puteti fi data in judecata pentru asta! Sa inteleg ca suntei mama:stunned:
da sint mama care din pacate sufera in urma unor bunici care mi-au intors copilul impotriva mea doar pentru a mai cistiga niste bani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pensiei alimentare din pensia de invaliditate grad i AncaPrincess AncaPrincess Buna. Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Sunt pensionat de invaliditate cu grad I grav . Sunt divortat si am doi copii minori in ingrijirea fostei sotii. Nu ... (vezi toată discuția)
Ce sanse reale am? dorina_gabriela dorina_gabriela Speta mea e urmatoarea: sotul meu a parasit domiciliul conjugal anul trecut in luna februarie. Actiunea de divort am inaintat-o eu in luna iunie, printre ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara danielf2008 danielf2008 Am intentat o actiune in instanta pentru stabilirea pensiei alimentare in procent de 25% din venituri si nu in suma fixa asa cum instanta de judecata ... (vezi toată discuția)