avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actiuni Fondul Proprietatea - cum recuperam diferenta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actiuni Fondul Proprietatea - cum recuperam diferenta de valoare

Familia mea e in situatia in care a primit de la ANRP actiuni la Fondul Proprietatea la valoarea de 1 ron pe actiune. Ne-au impins apoi sa le vindem doar pe bursa de valori Bucuresti. De la intrarea la tranzactionare actiunile au fost cotate foarte jos si noi inregistram pierderi foarte mari. Intre timp ANRP a distribuit actiuni la FP la exact valoarea de la bursa si cei care au venit dupa noi la bursa vind acum la exact cu cit au fost despagubiti de stat cf. legii 10.
Dorim sa facem ceva pentru recuperarea banilor multi pierduti printr-o mare diferenta de valoare.
Are cineva cunostinta de ce se poate face cu succes?
Totusi, e o discriminare evidenta intre noi si cei care au primit acum actiuni.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dana Marin , utilizator 16:39, 13 Octombrie 2011
Asteptati pana vor creste actiunile la bursa. Rolul programului nu era de a va da acele actiuni si sa mergeti repede sa le vindeti ci sa le tineti o perioada mai mare de timp.
La care program va referiti? Este vorba de o lege, nu de un program si nicidecum nu scrie nicaieri cind sa le vindem ori ba. Dupa cum se misca lucrurile, actiunea nu va atinge in veci valoarea de 1 ron si eu doream un raspuns de la un jurist, daca se poate face ceva pentru recuperare ori ba. Asa, ma ducea si pe mine capul sa astept....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiect: fondul proprietatea - actiune in instanta pentru diferenta valoare actiuni savescuvv savescuvv Familia mea detine actiuni la Fondul proprietatea. Valoarea la bursa a acestor actiuni este cu mult mai mica decit cea la care statul a despagubit, adica la 1 ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde actiuni petrom si care ar fi pretul pe actiune? amadelalma amadelalma Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu cateva sfaturi in legatura cu niste actiuni pe care le-am mostenit de la bunicii mei si ulterior am aflat ca sunt la ... (vezi toată discuția)
Fondul proprietatea - actiune in instanta pentru diferenta valoare actiuni Costica33 Costica33 Familia mea detine actiuni la Fondul proprietatea. Valoarea la bursa a acestor actiuni este cu mult mai mica decit cea la care statul a despagubit, adica la 1 ... (vezi toată discuția)