avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... chimist
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

chimist

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Un absolvent al facultatii de Tehnologia Petrolului si Petrochimie din cadrul Universitatii Petrol si Gaze Ploiesti, poate participa la concurs pentru ocuparea unui post de chimist, intr-un laborator de analize medicale,dintr-un spital? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Concurs pentru un post de pe o pozitie supracalificata doinadavidescu doinadavidescu Doresc sa particip la un concurs pt ocuparea unui post de tehnician chimist, in cadrul unei universitati tehnice, de pe o pozitie supracalificata. Postul ... (vezi toată discuția)
Chimist =biochimist? cili1959 cili1959 Buna ziua . Intrebarea mea esta daca poate concura pe un post de chimist specialist un candidat care are specializarea ,,biochimie tehnologica \".Postul de ... (vezi toată discuția)
Cine poate sa deschida un laborator de analize medicale? aradu2009 aradu2009 daca nu am lucrat deloc in domeniul sanitar, pe un post de chimist, intr-un laborator de analize medicale insa am urmat cursurile postuniversitare de master si ... (vezi toată discuția)