Buna ziua! Va rog sa ma ajutati intr-o problema: sunt angajata de 11 ani prin concurs pe post de chimist medical principal intr-un spital de stat, la dosar am depus toate documentele cerute necesare inscrierii. Postul scos la concurs a fost de chimist principal si de la serviciul Resurse umane mi s-a accepat dosarul. Eu sunt absolventa a Facultatii de Biologie, specializare Biochimie, toate aceste acte prezentandu-le la dosarul de inscriere. In acest moment, de la ornanizatia noastra profesionala ( OBBCSSR), mi s-a atras atentia ca nu este in regula si sa cer trecerea mea pe functia din actele de studii ca sa nu am probleme mai tarziu. In ornanigrama nu este post de biochimist. Care este procedura de transformare a postului de chimist in biochimist? Va multumesc anticipat!
Multumesc pentru raspuns. Dar ce presupune aceasta transformare a postului? Practic atributiile sunt aceleasi, bugetarea este aceeasi. Eu nu stiu care sunt pasii de urmat ca angajata a institutiei. Ma puteti ghida, va rog?
Stagiu 6 luni
Nicollee20
Buna seara,
Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns pentru urmatoarea neclarificare.
Am terminat Facultatea de Biologie, specializarea Biochimie (licenta ... (vezi toată discuția)
Economist debutant
alexa23
Buna,sunt o absoventa a anului 2008 a unei Facultati de Stiinte Economice, specializarea Contabilitate si Informatica de Gestiune.....si bineinteles a inceput ... (vezi toată discuția)