George David 
	    	Contabil

George David 
	    	Contabil	    

~ final discuție ~
 mymymymy	                   

Buna ziua,
Sunt IF (mag. alimentar in provincie com A..., zud. B...) din 2007 nu am platit CASS,CAS va rog sa-mi spuneti daca :
- ma incadrez in OG ... (vezi toată discuția)
	                    mymymymy	                   

Buna ziua,
Sunt IF (mag. alimentar in provincie com A..., zud. B...) din 2007 nu am platit CASS,CAS va rog sa-mi spuneti daca :
- ma incadrez in OG ... (vezi toată discuția)

majoritar	                   

Am citit pe forumul dv. ca guvernul pregateste o OG.prin care cei care au darile la zi pot scapa de dobanzi,ESTE ADEVARAT ? In speta eu am dobanzi mai mari ... (vezi toată discuția)
	                    majoritar	                   

Am citit pe forumul dv. ca guvernul pregateste o OG.prin care cei care au darile la zi pot scapa de dobanzi,ESTE ADEVARAT ? In speta eu am dobanzi mai mari ... (vezi toată discuția)

eu12345	                   

Buna ziua!
am de achitat, ca PFA, la CNAS contributie curenta, aferenta anului 2006, de 786 lei si dobanzi, majorari, penalitati de aproximativ 1500 lei, anii ... (vezi toată discuția)
	                    eu12345	                   

Buna ziua!
am de achitat, ca PFA, la CNAS contributie curenta, aferenta anului 2006, de 786 lei si dobanzi, majorari, penalitati de aproximativ 1500 lei, anii ... (vezi toată discuția)