Alexandru Munteanu 
	    	Avocat

Alexandru Munteanu 
	    	Avocat	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Adrian Tudor 
	    	Consultant asigurari

Adrian Tudor 
	    	Consultant asigurari	    

~ final discuție ~
 alysss92	                   

[b][i]Buna un prieten a condus cu permisul suspendat sub influenta alcoolului ce i se poate intampla ? astept un raspuns cat mai rapid multumesc ! (vezi toată discuția)
	                    alysss92	                   

[b][i]Buna un prieten a condus cu permisul suspendat sub influenta alcoolului ce i se poate intampla ? astept un raspuns cat mai rapid multumesc ! (vezi toată discuția)

gheorgheradu	                   

Buna ziua! Am si eu o intrebare care ar fi pedeapsa daca as conduce pe drumul public o motocicleta care apartine categoriei A cu subcategoria A1,eu avand 17 ... (vezi toată discuția)
	                    gheorgheradu	                   

Buna ziua! Am si eu o intrebare care ar fi pedeapsa daca as conduce pe drumul public o motocicleta care apartine categoriei A cu subcategoria A1,eu avand 17 ... (vezi toată discuția)

olga2011	                   

la cat se ridica   aprox.suma unei amenzi penale pentru circulatie pe drum fara permis[din necunoasterea legii?] multumesc (vezi toată discuția)
	                    olga2011	                   

la cat se ridica   aprox.suma unei amenzi penale pentru circulatie pe drum fara permis[din necunoasterea legii?] multumesc (vezi toată discuția)