avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alcoolemie 0.80 si 0.67
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alcoolemie 0.80 si 0.67

Ce anume trebuie sa fac ca acel comisar la care am dosarul sa l trimita mai departe,deoarece am dosarul la dansu de vro 8 luni si mi cere intr-una recalcularea,iar eu nu am bani..Ce e de facut ca sa poata el trimite dosarul la parchet in afara de platirea recalculari??
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:33, 13 Octombrie 2011
Daca el solicita recalcularea nu stiu ce s-ar mai putea face. Incercati sa faceti o cerere la comandantul politiei unde se afla dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut pentru conducerea autoturismului sub influenta bauturilor alcoolice alisor alisor Buna seara, cu riscul de a fi prea explicit, dar am dorinta de a rezolva cat mai repede problema. Deci: ora 21:30 - consumat ultima din cele 2 ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere, comportament politist ContSters405846 ContSters405846 Subiect: abuz de incredere???? Buna ziua. Am nevoie urgenta de ajutor cu cat mai multe sfaturi in legatura cu problema urmatoare: sotul meu a inchiririat un ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie. ce urmeaza dupa recalculare? dionis_31 dionis_31 In urma contestatiei a iesit sub 0,8. E posibil ca procurorul sa nu accepte aceste rezultate? Ce urmeaza? (vezi toată discuția)