avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Cursuri gratuite de formare profesionala
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Cursuri gratuite de formare profesionala

poate stie cineva...daca uniunea europeana poate sa ma sprijine in vederaea efectuarii unui curs...oricare ar fi....numai sa nu il platesc pt ca nu am putere financiare......sunt din iasi....
Cel mai recent răspuns: Maria Nigel , utilizator 19:12, 15 Octombrie 2011
Buna ziua,

Spre exemplu, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU), ce are ca obiective specifice: promovarea educaţiei şi formării iniţiale şi continue de calitate, inclusiv a învăţământului superior şi cercetării; promovarea (re)inserţiei pe piaţa muncii a persoanelor inactive, inclusiv în mediul rural; facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la educaţie şi pe piaţa muncii, s-au obtinut fonduri nerambursabile pentru o varietate de tipuri de proiecte. Prin aceste proiecte solicitantii lor (ONG, SRL, APL, etc) s-au angajat sa efectueze anumite activitatii printre care si cursuri gratuite (domenii variate) pentru un public tinta anume (pers. defavorizate, pers. cu handicap, etc.).
Sfatul meu este sa accesezi: [ link extern ] .

Mult succes!
Ultima modificare: Joi, 13 Octombrie 2011
Mihaela Caracoti, Consultant credite si finantari
daca sunteti in somaj sau persoana in cautarea unui loc de munca , indiferent de nivelul studiilor dvs.,mergeti la AJOFM Iasi la biroul de consiliere.Cu siguranta acestia sunt implicati in parteneriate in proiecte POSDRU si va vor recomanda firmele care mai au la ora actuala cursuri in derulare.
o alta modalitate ar fi cautarea pe internet a firmelor care au cursuri pentru someri.mai puteti intreba la camera de comert iasi
pe site-ul [ link extern ]

sunt sigura ca veti gasi ceeea ce cautati, oportunitati exista
mi-ar placea sa primesc fonduri europene.....as face o gradinita cu program saptamanal in mediu rural..sunt sigura ca as avea copii pt ca multi parinti sunt plecati din tara si ar dori sasi stie copilul in siguranta la gradi decat la bunica care e mai tot timpul ocupata...dar.....uuuuf...ceva ma retine...am o frica ca nu imi va fi acceptat proiectul....iar eu nu imi permit nici unleu sa risc
.........................

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantare nerambursabila peraspera peraspera Parca era vorba sa se acorde pentru deschiderea de gradinite particulare?! (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru ong florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, As dori sa infiintez un ONG pentru a sustine si ajuta copii dintr-o zona rurala defavorizata (cursuri gratuite, ajutor sub forma de burse pentr a ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene, someri si programul operational pentru dezvoltarea resurselor umane - reconversia profesionala prin cursuri gratuite, finantate din fondurile europene? teodora.nenciu teodora.nenciu Buna ziua, Ma poate ajuta cineva in aceasta privinta, cei de la somaj sector 2 Bucuresti sustin ca nu au fonduri pentru moment, cunoasteti intamplator si ... (vezi toată discuția)