avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Preluare contract Icral
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Preluare contract Icral

Buna ziua ,

as dori sa stiu care sunt conditiile de preluare a unui contract Icral, in conditiile in care titularul contractului a decedat si singurul mostenitor doreste sa cedeze contractul.Mentionez ca au datorii destul de mari la intretinere , datorii pe care mostenitorul nu doreste sa le achite , iar aceste datorii pot duce la inchiderea distributiei de apa pentru intreaga scara.

Va multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 09:03, 14 Octombrie 2011
Mergeti in audienta la sefii de la Icral, impreuna cu mostenitorul, cu documentele pe care le are. Solicitati si o situatie a debitelor de la asociatie pe care sa o prezentati acolo si oferiti-va sa suportati dumneavoastra aceste sume in cazul in care v-ar face contract pe numele dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Separarea asociatie de proprietari in alte 3 asociatii giotto_2016 giotto_2016 Buna ziua! Va scriu in disperare de acuza. In anul 2014 am devenit presedintele unei asociatii de proprietari formata din 3 scari. Asociatia intregistra ... (vezi toată discuția)
Administratorul imobilului refuza sa plateasca facturile cristina_preda cristina_preda suntem o asociatie de proprietari formata din 2 scari. Proprietarii scarii A am decis la 1 ianuarie separarea de scara B( avem toate utilitatile separate, ... (vezi toată discuția)
Titularul unui credit a decedat, transfer al obligatiilor de plata catre familie ionut2601 ionut2601 buna ziua, Credit facut la credit europe bank in 10-12-2007,suma 8,497.50,perioada de rambursare 120 luni.Clientul a decedat la 01.07.2015.Dupa achitarea ... (vezi toată discuția)