avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Sunt mesajele private confidentiale in cadrul unui ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Sunt mesajele private confidentiale in cadrul unui site?

Buna ziua, as dori sa stiu daca persoanele care administreaza un site de licitatii au dreptul de a-mi citi toate mesajele private purtate cu alte persoane de pe site.
Se poate incadra aceasta fapta la violarea corespondentei. Nu de putine ori mi-au fost sterse diferite licitatii pentru care eu le-am platit inainte bani si asta din cauza ca daca nu le convine ceva din ce se discuta in privat, respectivii care fac suport la acel site, sterg licitatia.
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 14:30, 20 Octombrie 2011
privat=confidential,nu?

Se poate incadra aceasta fapta la violarea corespondentei?Da.
Dreptul nu-l au, dar o pot face.
Depinde mult de configuratia forumului respectiv, dar in multe situatii administratorii sau SA/ownerii au acces inclusiv la toate casutele de PM ale utilizatorilor.
Deci atentie ce trimiteti prin PM ca nu-i chiar atat de privat precum se crede.
Daca vreti comunicare in mod privat cu un membru, trimiteti-i e-mail.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare si modificare cont e-mail yahoo ele72 ele72 In data de 28 august 2009 in timp ce imi citeam e-mail-urile din casuta personala de pe yahoo, aceasta a fost accesta de pe un alt calculator (eu primind ... (vezi toată discuția)
Publicarea corespondentei private Pixelut Pixelut Siteul pe care il intretin a trimis unui alt site o corespondenta privind o propunere de colaborare. Mesajul a fost trimis la adresa de contact existenta pe ... (vezi toată discuția)
Secretara are acces la contul de mail privat al sotului Dana Nicolae Dana Nicolae Buna ziua! Am aflat de curand ca sotul meu a pus la dispozitie parolele casutei lui de mail ( privata, nu de business) “secretarei” lui; pe aceasta ... (vezi toată discuția)