avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... semnatura falsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

semnatura falsa

Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema. Cum sa pot dovedi ca sotul meu mi-a falsificat semnatura pentru a obtine un imprumut bancar fara stirea mea? Unde trebuie sa fac o plangere? Am incercat sa aflu de la banca cum a fost posibil sa i se aprobe acel imprumut in aceste conditii, cum de nu si-au dat seama ca altcineva este cu buletinul, dar nu vor sa-mi dea nici o informatie pentru ca nu sant eu titularul inprumutului, chiar daca sant codebitor. Dati-mi , va rog, un sfat unde sa ma duc si cum sa procedz. A mai facut si alte nereguli la servici si acum nu va mai putea sa-si plateasca ratele, iar eu nu sant de acord sa platesc acel imprumut de care nici nu am stiut pana in momentul cand am fost somata de la banca in calitate de codebitor.
Va multumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 16:25, 16 Septembrie 2008
Semnatura falsificata poate fi usor dovedita prin inscrisuri, declaratii si expertize grafoscopice.
Pot fi verificate mai multe documente pe care apare semnatura originala .Astfel, se pot descoperi diferente majore intre semnaturile originale si cele falsificate
Dumneavoastra puteti depune o plangere prealabila care se adreseaza organelor de cercatare penala ale politiei judiciare.
Intrucat infractiunile supuse plangerii prealabile sunt date in competenta judecatoriei rezulta ca plangerea prealabila se introduce la procurorul competent teritorial sau la organele de cercetare ale politiei judiciare.
:offtopic: Va atrag atentia ca ati pus aceeasi intrebare aici www.avocatnet.ro/content/for...
si aici www.avocatnet.ro/content/for... .
In prezent ati deschis si acest topic incalcand regulamentul. Prezentul topic il inchid.
Ultima modificare: Marți, 16 Septembrie 2008
Gabriela Mihai, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falsificare semnatura elnyy elnyy Sotul meu a facut un imprumut foarte mare la o banca fara stirea mea, iar pentru a i se acorda acel imprumut avea nevoie de aprobarea si semnatura mea. Prin ... (vezi toată discuția)
Semnatura contrafacuta polita asigurare praetorian praetorian Am descoperit de curand ca pe numele meu exista o polita de asigurare pentru accidente,fara ca eu sa-mi amintesc sa o fi semnat!Bineinteles ca partea adversa ... (vezi toată discuția)
Ordin de plata falsificat!! allexx allexx speta:asociatul unei firme a falsificat ordinul de plata si l-a trimis prin fax firmei partenere,determinand soferul acesteia sa descarce marfa.Mai exact,a ... (vezi toată discuția)