Intrebarea mea este cum sa procedez in termeni legali sa imi solutioneze si mie dosarul acest procuror? Acum un an jumatate am lovit pe trecerea de pietoni un domn cu motocicleta. Eu nesimtind nimic adica nici nu s-a clintit motorul, nu am oprit pentru ca nu mi-am imaginat ca am lovit pe cineva. Cand de fapt, l-am atins/ impins pe acest domn, el in cadere si-a fracturat un os de la picior. Intre timp el si-a retras plangerea. Eu sunt acum pus printre altele si cu fuga de la locul accidentului si nu imi da dovada de circulatie in urma unei cereri, din aceasta cauza pe timpul solutionarii dosarului. Nu eram baut. Vreau doar sa gaseasca o solutie domnul procuror dar nu stiu cum sa fac. Orice decizie o respect si nu comentez, dar nu mai termina odata... Cum sa procedez? Dureaza prea mult si nu imi dau seama de ce...
Va multumesc anticipat pentru un eventual raspuns.
Formulati plangere pentru urgentarea cauzei. Plangerea va trebui sa fie si temeinic motivata cat de cat. O puteti trimite prin posta (recomandata, cu confirmare de primire) sau o puteti depune personal. Daca mergeti sa o depuneti personal sa aveti 2 exemplare. Pe unul iti vei primi inapoi cu un numar unic de inregistrare scris pe el.
Sa nu uitati sa precizati si ca victima si-a retras plangerea si ca nu mai are pretentii de la dvs. In cazul in care v-ati impacat in urma unei sume de bani puteti anexa actele,etc.
In locul dvs. eu as mai fi insistant si pe "fuga de la locul accidentului", avand in vedere cele precizate de dvs.
Nu uitati ca procurorul va poate scoate de sub UP, inlocui raspunderea penala cu una administrativa sau pur si simplu trimite in judecata. Ultima varianta banuiesc ca nu ar fi in favoarea dvs.
Pensie alimentara
Z.A.G.
Referitor la neprimirea pensiei alimentare din iunie 2009 cind a fost pronuntata decizia de catre instanta (am publicat problemele mele in data de 04.01.2010), ... (vezi toată discuția)