avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vizualizare stadiu dosar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vizualizare stadiu dosar

Doresc sa ma ajutati in vizualizarea unui dosar cu nr 3819/2000 Curtea de apel Bucuresti, sectia 3 civila , asa scrie pe citatie. Am cautat pe site si nu gasesc . Va rog mult de tot .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:30, 14 Octombrie 2011
Este bun numarul de dosar ? .. este un dosar din 2000 ... :-/
Ce obiect are litigiul respectiv?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezolutiune antecontract vanzare-cumparare/ cai de atac tudorioan tudorioan Parti in proces: reclamanta persoana juridica in contradictor cu persoana fizica pentru rezolutiune antecontract. Se admite cererea de rezolutiune cu obligatia ... (vezi toată discuția)
Este necesarã concilierea prealabilã în proces de anulare marcã? ContSters226826 ContSters226826 In cazul unui proces din materia proprietate intelectuala avand ca obiect anulare marca este obligatorie parcurgerea etapei prealabile a concilierii prevazute ... (vezi toată discuția)
Deºi am renunþat la acþiune, sunt citat în continuare în faþa instanþei de apel VVasileion VVasileion Va salut, Am intrat acum ceva timp intr-un proces colectiv impotriva unei banci. La un moment dat banca mi-a facut o oferta, pe care am acceptat-o si ... (vezi toată discuția)