avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Este necesarã concilierea prealabilã în proces de ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Este necesarã concilierea prealabilã în proces de anulare marcã?

In cazul unui proces din materia proprietate intelectuala avand ca obiect anulare marca este obligatorie parcurgerea etapei prealabile a concilierii prevazute de art. 721 Cod proc civ, avand in vedere ca procesul are loc intre 2 firme sau tine de dreptul civil exclusiv si nu de dr comercial?
Cel mai recent răspuns: ContSters226826 , utilizator 10:28, 14 Decembrie 2011
Buna ziua,
Ati incercat sa cautati niste spete pe aceasta tema pe situl Curtii de Apel bucuresti?
E foarte posibil sa gasiti.
Multumesc de sfat, dar as aprecia un da sau nu si/sau sa imi recomandati in concret o speta in acest sens. Multumesc frumos!
Cunosc un caz in instanta, judecat de TMB sectia IV civila, de anulare marca, in care nu s-a pus problema reconcilierii, ceea ce demonstraeza ca nu este obligatorie procedura reconcilierii
Dosar Ecris nr. 32696/3/2008.
Sper ca informatia sa va fie utila.
Cele bune!
Mersi frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai trebuie sa fac procedura concilierii? glo glo o societate comerciala are contract de prestari servicii cu un debitor-societate comerciala.daca vreau sa introduc somatie pe oug 119 mai trebuie sa mai fac ... (vezi toată discuția)
Plata taxei de timbru - speta RodicaBi RodicaBi Buna ziua! sunt studenta, si am o speta de dr comercial insa, evident, nu poate exista fara Proc Civila pe care n-am studiat-o inca. astfel, va rog sa ma ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata vs. conciliere dumitru2000 dumitru2000 - x da in judecata pe Y pentru plata unei sume de bani - deci pretentii; - de la scadenta insa au trecut insa trei ani fara cateva zile - deci X nu mai are ... (vezi toată discuția)