avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ASISTENTI MEDICALI LICENTIATI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ASISTENTI MEDICALI LICENTIATI

Este cineva care a absolvit Facultatea de medicina la specialitatea asistent medical GENERALIST SI CARE SA AIBA VECHIME IN MUNCA peste 10 ani?.Eu am 13 ani vechime,am scoala PL SANITARA iar anul acesta am absolvit facultatea.In tot acest timp am lucrat la spital pe sectie cu paturi.in prezent sunt incadrata cu salariu de AMGeneralist cu grad principal in valoare de 1593 RON.Stie cineva daca am dreptul la un salariu mai mare?Am depus adeverinta de licenta si o cerere cu acordarea drepturilor salariale la directia unde lucrez si astept raspuns. A mai trecut cineva prin asa ceva?Va rog sa-mi raspundeti ce sanse am? Daca am:(:(:(
Nu vor sa ne incadreze decit prin schimbarea fisei postului,chiar daca cei incadrati anterior nu au prezentat modificari in schimbarea fisei postului.Cei de facut?
iti multumesc din suflet om bun.!
ce parere aveti despre ordonanta de urgenta 3527.06.2012 articolul 196.
Dupa articolul 196 se introduce un nou articol, articolul 1961, cu urmatorul cuprins: "Art. 196*1. - Asistentii medicali incadrati in unitatile sanitare publice in baza diplomei/certificatului de studii sanitare postliceale sau superioare de scurta durata de specialitate care au dobandit gradul de principal si ulterior au absolvit studii superioare in profilul acestora se incadreaza in functia corespunzatoare studiilor superioare absolvite, cu mentinerea gradului de principal si a gradatiei avute la data promovarii."


Inseamna ca se mentine gradul principal obtinut anterior promovarii,ceea ce nu era posibil pana in prezent...Gradatia oricum se mentinea.
Dar este in contradictie cu Legea 284/2010 si nu stiu ce rost avea sa o introduca ca adaogire la art.196...Trebuiau sa modifice hotararea privind crieriile de promovare si incadrare in sanatate.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iulie 2012
ContSters136493, utilizator
Eu am dobandit gradul principal si ulterior am absolvit studiile superioare ,asta inseamna ca voi fi incadrata ca asistent medical S cu grad principal si voi primii si drepturile salariale ca si colegele mele care au absolvit facultatea in 2010?

Mai vreau sa specific ca in prezent sunt incadrata tot asistent medical PL deoarece nu am vrut sa semnez actul aditional ca si asistent medical S cu o treapta asupra debutantului si cazul meu a ajuns in instanta joi va ave loc pronuntarea.

Alte discuții în legătură

Promovare in urma obtinerii diplomei de licenta CO.COS CO.COS In ce act normativ este reglementata promovarea in urma obtinerii diplomei de licenta, de pe postul de asistent medical cu scoala postliceala pe postul de ... (vezi toată discuția)
Incadrare asistent medical studii superioare gicu64 gicu64 am absolvit,facultatea de asistente(umf craiova)in septembrie 2011,am depus actele (adeverinta de absolvire )in septembrie2011,cum ar trebuii sa fiu ... (vezi toată discuția)