Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
chiar merge contestatie la civil..barem super nesimtit plus ca erau prevazute niste chestii ce trebuiau scrise si nu le deduceai din enunt, cerinta. spor maine! cum stati la oepa? eu foarte prost:(
monamo a scris:
Nu inteleg de ce la speta de succesiuni se puncteaza cotele...erau penibil de usoare, dar pur si simplu din enunt eu n-am dedus ca se cer. Ce ziceti, merge o contestatie?:(
Si subscriu cu cine zicea ca la sub 2 de civil baremul e nesimtit...
@justice85, tu ce ai raspuns la speta 2 DPC? si mie mi se pare ciudat raspunsul lor...
La pct 2 la speta nu trebuia sa se respinga pentru ca reclamantul nu poate invoca nelegala citare a paratului decat propria sa citare nelegala.eu nu stiu unde scrie ca reclamantul ar putea invoca nelegala citare a paratului care e sanctionata cu nul relativa si poate fi invocata doar de catre partea citata nelegal
Dar nulitatea e relativa si se acopera daca nu e invocata in timp de parat. @ stefan nicolae poti sa-mi spui te rog unde scrie aceasta solutie ca eu nu am auzit de asa ceva si nici toti cu care am vb.