avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... o restanta aiurea la o firma de telefonie mobila.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

o restanta aiurea la o firma de telefonie mobila.

Buna ziua , as dori sa va intreb urmatoarea chestie deci pana in anul 2009 mama mea a avut niste nr de telefoane pe firma noastra care era unica administrator, dupa decesul mamei in 29 iunie 2009 , urmatoarea luna am umblat cu certificat de deces cu toate actele , am fost si la o alta firma de telefonie aceasta a fost OK, sa inchis nr , dar cei de la prima firma nu vreau cei de aici din tulcea, in cele din urma am vorbit la bucuresti am transmis prin fax certificat de deces etc, toate au spus ca totu e ok , sa reziliat sau inchis numerele, ulterior la 2-3 noi am preluat firma( eu cu tatal meu), iar astazi mi-a sosit un plic de la o firma de recuperari ca decizie de executare silita ca sai anunt cand sunt acasa sa vina sa imi evalueze bunurile, tin sa precizez ca casa in care stau e in prag de executare silita. ce se poate? nu cumva mi sa prescris datoria aceasta spusa de ei ?pana acum nam primit nimic de la ei , ?va multumesc.

Alte discuții în legătură

Abonament telefonie mobila mihay27 mihay27 Buna seara.Am si eu o problema putin mai delicata dar va rog mult sa imi raspundeti. In anul 2007 tatal meu a facut la cosmote 2 abonamente dintre care unul ... (vezi toată discuția)
Executat silit???amenintare din partea unei sc recuperari creante nemuritorul nemuritorul am primit o somatie de plata de la o firma de recuperari creante precizindu-mi ca am avut un credit facut acum 8 ani o descoperire de cont dar in acest moment ... (vezi toată discuția)
Societate recuperari creante-preluare debit prescris? kris erika kris erika in 2005 am facut un contract cu cei de la orange pentru un abonament.dupa vreo 6 luni mi a fost furat tel si imediat am mers la cei de la orange pt a mi se ... (vezi toată discuția)