avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Asociat SNC , poate avea contract individual de munca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asociat SNC , poate avea contract individual de munca la acel SNC ??

Buna ziua , as dori cateva lamuriri d.p.d.v.legal , daca un asociat la o firma care are ca forma de organizare societate in nume colectiv , poate avea si contract individual de munca , pe post de administrator ??
Va multumesc anticipat bpt. raspunsuri !!!!

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca rn_alina rn_alina buna ziua aş dori să mă sfătuiţi în într-o mica problemă: azi 3,03,2014 ar fi trebuit sa fie prima zi de muncă după încetarea concediului de ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim administrator srl neclaru neclaru Buna ziua, in ce conditii poate fi suspendat contractul individual de munca al administratorului unei societati cu raspundere limitata, al carei asociat unic ... (vezi toată discuția)
Administrator angajat Pispirica Pispirica Buna ziua tutoror! Intru direct in subiect caci nu e timp de pierdut :D Speta mea este urmatoarea: Am un SRL in care asociati sunt 2 persoane juridice. In ... (vezi toată discuția)