avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sesizare itm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sesizare itm

Bună ziua,
Vă rog să mă ajutaţi cu un răspuns. Am făcut o sesizare la ITMBucureşti prin e-mail acum două săptămâni şi nu am primit nici un răspuns.Sesizarea era pt. o firmă din Bucureşti la care am lucrat şi care nu mi-a făcut încă lichidarea pt. ultima lună lucrată la ei pe motiv că nu am stat în preaviz.Menţionez că m-au concediat pe motive disciplinare.Întrebarea mea este : după sesizarea făcută primesc răspunsul după ce iau legătura ei cu firma respectivă sau iau întâi legătura cu mine pt. mai multe informaţii?
Vă mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:32, 17 Octombrie 2011
dupa verificarea aspectelor sesizate, este obligatoriu sa fiti infirmat despre rezultatul controlului. evident ca puteti merge la ITM si sa luati legatura cu inspectorul care a ptimit spre rezolvare sesizarea dvs.
Este prematur sa mergeti la ITM .... intrucat termenul de solutionare a petitiei dvs este de 30 de zile , maxim 45 de zile de la data inregistrarii petitiei ...

Sesizarea dvs va fi verificata de catre corpul de control al ITM-ului , dupa care veti primi raspunsul la sesizarea dvs ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen raspuns reclamatie itm VLADVIOREL12 VLADVIOREL12 cum procedez daca itm nu raspunde la reclamatie ,patronul ma amenintat ca are relatii la itm (vezi toată discuția)
Termen legal raspuns itm Anandreea Anandreea Buna ziua, In data de 26 Nov. 2015 am facut o sesizare prin e-mail catre ITM Bucuresti in care semnalam anumite nereguli de la locul de munca. Nici pana ... (vezi toată discuția)
Termen primire decizie concediere Lary_13 Lary_13 Buna ziua! Care este termenul in care ar trebui sa primesc decizia de concediere, avand in vedere ca preavizul s-a incheiat in data de 1.06.09? (vezi toată discuția)