avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare firma

buna ziua,care sunt pasii pentru a infiinta o firma?
Cel mai recent răspuns: Borza , utilizator 17:16, 17 Octombrie 2011
Buna,
in primul rand va trebuie un spatiu pentru sediul social(domiciliul fiscal) - asta impune sa existe un contract de comodat sau de inchiriere vizat la Finante, rezervare de denumire firma -de la Registrul Comertului, depunere de capital social care este de minimum 200 de lei (adica 20 de parti sociale a cate 10 lei fiecare).Act constitutiv.
De la finante va mai trebuie confirmare ca la adresa respectiva nu mai functioneaza alta societate comerciala s.a

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl angcris angcris Vreau sa infiintez un SRL. Cu ce trebuie sa incep ? Care sunt pasii de urmat ? Te poti ocupa singur de infiintare sau e mult mai comod sa apelezi la un avocat? ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii si cat ma costa infiintarea unui srl? law4ro law4ro Vreau sa imi fac o firma, si dupa ce am citit zeci de pagini de internet, sunt tot in ceata. Pot apela la intermediari, insa am hotarat sa fac eu totul, sa ... (vezi toată discuția)
Firma prestari servicii cristinasinziana cristinasinziana care sunt pasii necesari deschiderii unei firme de prestari servicii,si ce cheltuieli implica acest lucru?va multumesc (vezi toată discuția)