avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Subventie Caldura - ce persoane declar ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Subventie Caldura - ce persoane declar ?

Buna ziua!
Locuiesc impreuna cu o alta persoana in apartamentul propriu. Acesta persoana nu are buletin (mutatie) facut pe domiciliul meu in schimb este trecut la asociatie. Il pot trece si in declaratie catre primarie ?
Cel mai recent răspuns: dianami , utilizator 15:00, 20 Octombrie 2011
eu stau in chirie si nu am mutatie facuta la adresa respectiva si mi s-a spus ca nu am nici o sansa de subventie, chiar daca sunt trecuta la intretinere.
@delicatete
Obtine o adeverinta/negatie de la primaria unde ai domiciliul din care sa reiasa ca nu benefieciezi de subventie la incalzire.
Ultima modificare: Joi, 20 Octombrie 2011
arakys, utilizator
si in plus, proprietarul trebuie sa va imputerniceasca notarial sa depuneti cererea in numele lui, sau sa depuna el cererea pentru dumneavoastra

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor caldura + scoatere persoane de la plata intretinerii-urgent! ralwca ralwca Am depus dosarul pentru subventia la caldura in sistem centralizat si mi-a fost refuzat pe motiv ca sotul meu nu are in buletin aceeasi adresa, dar noi locuim ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire ContSters225225 ContSters225225 Buna seara , Am si eu o intrebare vizavi de persoanele care compun \"familia\". Eu locuiesc cu prietena mea la bloc intr-un apartament prop personala.Ea este ... (vezi toată discuția)
Ajutorul pentru incalzire elga50 elga50 Pentru cei interesati cititi acest articol si materialele atasate. Sunt lamuritoare si nu mai trebuie discutii ... (vezi toată discuția)