avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... am uitat sa transmit revisalul la data incetarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

am uitat sa transmit revisalul la data incetarii

Nu stiu ce sa fac....
Ieri, in data de 17.10.2011 am completat in revisal cu incetarea a 3 contracte, si efectiv m-am luat cu altele si am uitat sa-l transmit. Stiu ca trebuie transmis in data in care s-a desfacut CIM.Ce as putea sa fac acum? Sa-l transmit asa astazi, in 18.10.2011 si sa apara ca l-am transmis a doua zi de la desfacere sau sa le corectez mai intai data de desfacere a CIM, adica sa fie 18.10.2011 si astfel sa coincida data desfacerii cu data transmiterii?
Cel mai recent răspuns: Andrei Gica , utilizator 12:47, 18 Octombrie 2011
Si mie mi s-a intamplat sa transmit revisalul dupa data incetarii pentru ca nu reuseam sa ma conectez la internet. Am completat la observatii ca e transmis la data x din cauza unei erori de conexiune.
Aha. ok. Nu e o idee rea.Sper sa tina figura si sa fim intelesi de cei care au putere sa dea amenzi. Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere cim disciplinar florin-in florin-in desfacerea cim cu art.61 lit.a a unui angajat care dupa 3 luni de absente. dupa 2 adrese si un referat urmeaza decizia. problema mea este ca nu stiu de la ce ... (vezi toată discuția)
Neinregistrare in termen a prelungirii unui cim pe perioada determinata alinamunteanu alinamunteanu Buna ziua, ce se mai poate face in situatia in care s-a uitat inregistrarea in Revisal a actului aditional de prelungire a unui contract de munca incheiat ... (vezi toată discuția)
Am uitat sa scriu in revisal cuantumul salariului tomaioan tomaioan Buna ziua.Dupa ce am introdus un contract nou de munca in aplicatia revisal am constatat ca am uitat sa trec la rubrica \"Alte informatii\" din contractul de ... (vezi toată discuția)