avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfacere cim disciplinar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfacere cim disciplinar

desfacerea cim cu art.61 lit.a a unui angajat care dupa 3 luni de absente.
dupa 2 adrese si un referat urmeaza decizia. problema mea este ca nu stiu de la ce data sa-i incetez cim. de la data primei nemotivate sau de la data emiterii deciziei? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: florin-in , utilizator 21:32, 19 Aprilie 2011
Data incetarii c.i.m. va fi data aplicarii sanctiunii desfacerii disciplinare a c.i.m. ... astfel incat trebuie sa apara si perioada in care a absentat nemotivat.
deci,data in care emit decizia de incetare,trebuie sa coincida cu data incetarii cim si cu transmiterea in REVISAL,nu?
va multumesc mult !
Data incetarii c.i.m. este aceeasi cu data inregistrarii si transmiterii prin REVISAL a incetarii c.i.m.
multumesc mult! e bine sa te lumineze adevaratii profesionisti!:">#-o=D>=D>=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cind transmit in revisal incetarea unui cim pt.absente nemotivate? carmenbn carmenbn Un salariat lipseste nemotivat din 21.05.L-am convocat pt.cercetare disciplinara(prin posta) pe 13.06.Nu a venit,deci pot sa-i desfac contractul de munca ... (vezi toată discuția)
Demisie sanducatanas sanducatanas Un salariat,ospatar,isi depune demisia la 17.10.2011.Conform Legii i se acorda un preaviz de 20 de zile.Salariatul nu se mai prezinta la serviciu din data de ... (vezi toată discuția)
Incetare cim - revisal baum_eva_edith baum_eva_edith Buna ziua, Salariatul vine ultima zi la lucru in data de 19.01.2011( pontat ). Incetarea CIM este 20.01.2011( cred ca nu poate inceta in 19 daca el este ... (vezi toată discuția)