avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... probe divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

probe divort

Fondul a decis: Incredintarea minorelor si plata sumei de 200 ron ( desi tatal e patron). Mentionez ca tatal nu s-a prezentat la proces desi stia de termen. A durat 2 ani, deoarece a fost si suspendat, a si amanat la greu in batatie de joc ( ca propune un martor, apoi il schimba, apoi nu-i stie adrea etc), interval in care nu a administrat nicio proba.Nu a avut concedii medicale sau alte motive intemeiate pentru a justifica lipsa, ci decat nepasarea.
A facut recurs deoarece nu doreste plata pensiei alimentare si unul din copii locuieste la el. Dar mama si celalat copil locuiesc de 3 ani cu chirie, gfara a fi ajutate cumva, iar el are impreuna cu mama 2 apartamente.
Acum , in faza de recurs, i se poate admite administrarea de probe? De ce nu le-a administrat la fond.? Normal ar fi recursul sa se respinga.
Se judeca pe vechiul sau noul cod civil ?
In recurs se poate administra doar proba cu inscrisuri, se judeca dupa vechiul cod.Faceti intampinare la recurs.Pensia o puteti majora daca in viitor el va avea venituri mai mari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate cere stramutarea, pentru banuiala legitima, dupa vechiul c.pr.civ.? DUNIC DUNIC Solicit indrumarea dumneavoastra pentru urmatoarea situatie: doresc sa cer stramutarea unei judecati, in faza recursului, pentru banuiala legitima. Procesul ... (vezi toată discuția)
Pot sã solicit casarea cu trimitere spre rejudecare? manuelaturcu manuelaturcu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Am avut un proces de anulare a unui act administrativ si actiunea a fost respinsa de catre tribunal. Intre ... (vezi toată discuția)
Recurs depus de angajator carmenba carmenba Ce sanse are angajatorul in recurs, daca tribunalul a decis nulitate absoluta asupra concedierii mele? Cit poate dura recursul la Curtea de Apel in conflicte ... (vezi toată discuția)