avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj bunuri comune
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj bunuri comune

Buna seara,am un proces de partaj pe rol si sa stabilit in incheierea de sedinta ca bunul imobil acut impreuna cu fostul sot sa fie scos la licitatie publica deoarece nu putem ajunge la o tranzactie de comun acord.Prtajarea sa facut 60% parte lui si 40% partea mea,vin acum cu intrebarea la licitatie valoarea primita de cumparator se imparte in jumate sau tot in procentele de 60 respectiv 40%?
Cel mai recent răspuns: mariams70 , utilizator 19:59, 19 Octombrie 2011
s-au stabilit aceste procente in functie de contributia fiecaruia la apartament, prin urmare chiar daca se scoate la licitatie, tot cotele acelea le veti primi, ele nu se vor schimba 50-50%!
cotele lui au crescut cu 10 procente deoarece a avut doua camere si terenul mostenite "sa zicem" doar ca nu are nici un act doveditor pe vechea locuinta,dupa contruirea celorlalte incaperi am obtinut un titlu de proprietate pe numele meu si al fostului sot prin ordinul prefectului in anul 2005

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj, zero aport al paratului Sineu Sineu Partaj Va rog sa ma care pot fi consecintele unui parta in cazul in care : in timpul casatoriei a fost cumparata o proprietate in regim de comunitate de ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri dupa divort bobbymiron bobbymiron Dupa aprox 1 an de la casatoarie am cumparat un apartament din banii primiti de la sora mea ,iar acum,dupa divort ,fosta sotie are pretentia la 50 procente ... (vezi toată discuția)
Nici eu, nici fostul soț nu avem bani pentru sulta aferentă cotelor atribuite din imobil în urma partajului. ce se poate întâmpla în această situație? lorely22 lorely22 Sunt în proces de partaj cu fostul soț chiar înaintea termenului de pronunțarea a hotărârii de fond. Până la momentul prezent instanța a decis 60% ... (vezi toată discuția)