avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită bilet la ordin
Discuție deschisă în Executare silită

bilet la ordin

buna seara!
daca o societate comerciala a emis un B.O. cu titlu de garantie, fara a mentiona data scadentei, iar creditorul a completat ulterior data scadentei dupa bunul sau plac si l-a investit cu formula executorie, care sunt sansele reale de castig in cazul unei contestatii la executare?

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: leiila , utilizator 19:49, 24 Octombrie 2011
eugen, dar eu am enumerat o parte din reguli, dar - nu stiu de ce - sunt convinsa ca a existat un contract intocmit intre el si furnizor si un proces verbal de predare-primire al acelui document; si, o data ce si-a pus semnatura, inseamna ca a fost de acord; nu incerc sa te contrazic, nu mi-o lua in nume de rau

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bo avalizat instituit cu titlu executor micha20 micha20 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: Am avalizat un BO in 30 iun.2006 pt un credit de investitii la o societate. In 2009 banca a cerut ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin in alb mma mma Buna ziua, ma gasesc intr-o situatie neplacuta si va solicit ajutorul. Mi-ati putea raspunde, va rog, la problema pe care o prezint mai jos: societatea la ... (vezi toată discuția)
Bo analici analici Buna ziua Am un bilet la ordin de la un furnizor care are data scadenta 31.01.2012 intrebarea mea este daca mai pot sa il depun la banca pentru ridicarea ... (vezi toată discuția)