avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1285 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Hartuire
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Hartuire

De cateva luni o persoana din familie ma hartuieste... Pentru ca nu i-am dat voie sa ma terorizeze la mine acasa a hotarat sa fiu de vina pentru toate problemele ei trecute, prezente si viitoare. Primesc mailuri cu reprosuri, amenintari cel putin saptamanal. I-am blocat adresa dar a gasit alte cai de a imi trimite mesaje.... as vrea sa stiu ce pot face sa o opresc.
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 22:00, 19 Octombrie 2011
Formulati o plangere la politie si probati cele spuse cu listari ale e-mailurilor primite.
Nu exista inca infractiunea de hartuire pe internet, dar se pot aplica prevederile altor articole.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire Ema Cosma Ema Cosma O persoana careia i-am vandut masina ma hartuieste telefonic, imi spune ca ma urmareste in tot ce fac, mi-a dat si cateva mesaje prin care mi-a spus ca ma ocup ... (vezi toată discuția)
Hartuire de catre fostul sot cafea1 cafea1 Buna. :( Va expun pe scurt povestea. Am divortat de fostul sot , copilul de 11 ani mi s-a incredintat mie - autoritatea parinteasca e exercitata exclusiv ... (vezi toată discuția)
Ce pot face din punct de vedere juridic pentru ca o persoana sa inceteze a-mi trimite e-mail-uri? adle adle Acum cateva luni am intanlit o persoana careia i-am dat adresa mea de mail. Primesc mailuri de la el cu diferite lucruri frumoase(ma refer la ppt-uri). In ... (vezi toată discuția)