avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Ce pot face din punct de vedere juridic pentru ca o ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Ce pot face din punct de vedere juridic pentru ca o persoana sa inceteze a-mi trimite e-mail-uri?

Acum cateva luni am intanlit o persoana careia i-am dat adresa mea de mail.
Primesc mailuri de la el cu diferite lucruri frumoase(ma refer la ppt-uri). In plus imi mai trimite mailuri in care imi spune cat de mult tine el la mine.Am avut o relatie de cateva luni. I-am spus in nenumarate randuri ca nu doresc sa mai primesc mailuri de la el, in schimb el tot imi trimite.Nu ma jigneste ci imi spune doar cat de mult tine el la mine. In plus m-a accesat pe messenger cu un alt ID doar pt ca el dorea sa mai vorbeasca cu mine.
I-am zis ca adresa mea este o adresa privata ca nu sunt binevenite mailurile de la el si nu imi mai doresc sa primesc mailuri de la el. I-am zis ca ma hartuieste prin faptul ca imi trimite mailuri. Imi trimite cate un mail pe saptamana
Ce pot face din punct de vedere legal pentru ca el sa imi respecte dorinta si sa nu imi mai trimita mailuri deoarece pe mine ma deranjaza..
Va rog mult sa ma ajutati.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters38557 , utilizator 11:38, 25 Martie 2009
Deocamdata puteti sa va schimbati adresa de e-mail.
va multumesc
Daca mailurile sunt frecvente conform art 206 din codul penal.
Pot sa ii fac ceva folosindu-ma de acest articol
Art. 206 Cod penal se refera la calomnie. In topic ati scris ca primiti lucruri frumoase de la el si ca nu va jigneste.
am inteles!! in articol scria undeva de mailuri frecvente si nu preciza nimic de continut

Alte discuții în legătură

Santaj cu mailuri Sper ca deschid aceasta discutie acolo unde trebuie. Problema mea este urmatoarea. E-mailul meu si al prietenei mele a fost cumva 'spart' de catre fostul sot ... (vezi toată discuția)
De la e-mail la bataie valentin.stoica valentin.stoica Sper ca deschid aceasta discutie acolo unde trebuie. Problema mea este urmatoarea. E-mailul meu si al prietenei mele a fost cumva 'spart' de catre fostul sot ... (vezi toată discuția)
Violarea corespondentei electronice ovidiutrusca ovidiutrusca Fosta mea prietena,imi sparge frecvent parolele si le inlocuieste la adresele de mail pe care le folosesc;am acolo informatii atat personale cat si de ... (vezi toată discuția)