avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1949 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general model foaie de parcurs pentru autoturism in regim taxi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

model foaie de parcurs pentru autoturism in regim taxi

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un model de foaie de parcurs pentru un autoturis in regim taxi.
Multumesc mult!
Cine va cere foaie de parcurs, atata timp cat nr de km in regim taxi, sunt reflectati in raportul fiscal de inchidere zilnica ?
@mayer
Este obligatorie intocmirea foilor de parcurs.

@animarsrl
Nu exista foi de parcurs speciale pentru activitatea desfasurata de Dvs. Completati formularele pe care le gasiti la magazinele de specialitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Foaie de parcurs Dragomir Magda Dragomir Magda Sunt PFA ca consultant in domeniul managementului si imi desfasor activitatea la sediul clientilor aflate in diferite localitati din tara. Intrebarile mele ... (vezi toată discuția)
Foaie de parcurs retierika retierika Aș vrea să știu dacă este necesar completarea foii de parcurs la transportul în regim taxi,și dacă autoturismul este dotat cu ceas fiscal ... (vezi toată discuția)
Foaie de parcurs, faz emanuela73 emanuela73 va rog sa-mi spuneti daca o firma de inchiriere masini trebuie sa intocmeasca foaie de parcurs, cum se completeaza, daca trebuie trecut si kilometrajul ... (vezi toată discuția)