avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... studii superioare de lunga durata vs studii superioare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

studii superioare de lunga durata vs studii superioare de scurta durata

Buna ziua,am si eu o interbare la care va rog sa ma ajutati. Am o prietena care este angajata ca bibliotecar,a terminat facutatea Spiru Haret in 2008 iar cei din conducerea bibliotecii au reincadrata-o pe functie corspunzatoare unor studii superioare de scurta durata.Este corect?
Cel mai recent răspuns: ContSters193759 , utilizator 13:01, 20 Octombrie 2011
In sistemul bibliotecilor publice functia de bibliotecar poate fi ocupata cu studii medii (M), superioare de scurta durata (SSD) si superioare de lunga durata (S), conform prevederilor din Legea 284/2010, Anexa IV, Cap. II, lit. "b".
De asemenea, din reglementarile cuprinse la art. 27 din Legea 284/2010, care invoca prevederile art. 18/1 si 18/3 din legea 288/204 privind organizarea studiilor universitare, "salarizarea absolventilor ciclului I si/sau II (Bologna) se face la nivelul absolventilor cu studii superioare de lunga durata (S)".
Vazand prevederile de mai sus, in cazul cand prietena dvs. a absolvit (in conditiile legii) ciclul I si/sau II (Bologna), putea fi incadrata pe postul de bibliotecar cu studii superioare de lunga durata (S).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii de lunga durata sau studii de scurta durata? nicol1970 nicol1970 Sunt absolventa a Universitatii Spiru Haret, Facultatea se Stiinte Juridice si Administrative, specializarea Administratie Publica, forma de invatamant ... (vezi toată discuția)
Studii superioare mary2012 mary2012 Am terminat facultatea de stiinte economice la univ. Spiru Haret, ciclul I Bologna, vreau sa stiu daca sunt considerate studii de lunga durata? (vezi toată discuția)
Reincadrare studii superioare octaviac octaviac Buna ziua. Lucrez la Biblioteca Judeteana Bistrita Nasaud de 12 ani. Sunt incadrata cu studii SSD pe postul de bibliotecar (am absolvit Colegiul Universitar de ... (vezi toată discuția)