avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare CFS - va rog un raspuns urgent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare CFS - va rog un raspuns urgent

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti cum pot sa inregistrez 5 zile cfs pe versiunea veche (inca nu am finalizat versiunea noua ptr ca nu m-am lamurit cu inregistrarea salariului si sporurilor aferente: la incadrare sau realizat;
Mentionez ca avem mai multi salariati cu 5 zile CFS (prin acord intre salariat si patronat s-a hotarat sa se ia cfs ptr. redresare economica).Trebuie facuta neaparat decizie de suspendare si apoi inregistrare in revisal?
Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns urgent intrucat perioada de cfs a fost 26.09-30.09 si astazi ar fi ultima zi de transmitere la ITM.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 21 Octombrie 2011
In versiunea veche nu exista posibilitatea inregistrarii suspendarilor. Le veti inregistra in versiunea noua si le veti transmite odata cu intreg registrul.
Preluati salariatii in versiunea noua si operati suspendarea c.i.m. ca urmare a CFP-urilor ... alta posibilitate nu exista.
M-am gandit sa transmit in revisalul vechi, sectiunea :tipul contractului la "detalii "- trec CFS si perioada 26.09.-30.09, ca sa nu fiu sanctionata pentru netransmiterea in termenul de 19 zile lucratoare.
Apoi operez si in versiunea noua si transmit intreg registrul pana la 30.10.2011, ......poate o da domnul sa se mai faca precizari in legatura cu inregistrarea salariului si a sporurilor.
Fac bine ? Ce spuneti? Va rog sa-mi raspundeti ca mai am timp de transmitere la ITM pana la ora ...23.59.
Multumesc anticipat.
Problema care o expuneti excede cadrului legal .. prin vechiul REVISAL nu se transmiteau suspendarile c.i.m.

Ar mai fi o varianta , inregistrati numai salariatul respectiv in versiunea noua si faceti transmiterea acestuia.
Problema este ca sunt 40 salariati.

Alte discuții în legătură

Revisal IARCA IZABELA IARCA IZABELA Care este data limita de depunere REVISAL. (vezi toată discuția)
Modificari sporuri - revisal Herra_ Herra_ Sporurile salariale din statul de plata aferent lunii [u]august 2011 [/u]difera fata de cele ale lunii [u]septembrie 2011[/u]. Trimit registrul electronic in ... (vezi toată discuția)
Revisal alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna ziua, Problema este urmatoarea revisalul inclusiv pana astazi a fost transmis cu versiunea cea veche de 5.06, ne stiind ca a aparut versiunea cea noua ... (vezi toată discuția)