avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Urgent! Semnarea contractelor de achizitie publica
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Urgent! Semnarea contractelor de achizitie publica

Cine trebuie (este obligat) sa semneze contractele de achizitie publica intr-o institutie(spital). Comitetul Director este format din Dir. General, Dir. Medical, Dir. Financiar-Contabil! In care act normativ este stipulat? Semnarea contractelor este facultativa?Unele sunt semnate de toti 3 dir. + jurist, persoana care-l intocmeste si cea cu CFP-ul, altele Dir. Medical nu vrea sa le semneze.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Alex0804 , utilizator 12:33, 28 Octombrie 2011
De obicei directorul general trebuie sa semneze aceste contracte de achizitii publice,asta daca nu a imputernicit prin dispozitie o alta persoana .Regula este ca persoana care aproba notele justificative,documentatia atribuire ,raportul procedurii,adica managerul unitatii sa semneze impreuna cu directorul economic si contractele rezultate in urma derularii procedurilor.
multumesc pt raspuns, dar mai am o intrebare :D
de ce pe unele contracte semneaza : managerul, dir. medical, dir.financiar-contabil, consilier juridic, persoana care l-a intocmit si persoana responsabila cu CFP-ul, iar pe alte contracte dir. medical nu vrea sa semneze (a cerut sa fie scoasa si rubrica "Dir. Medical" din respectivul contract)
deci sa inteleg ca semnatura lui este facultativa?
@Alex0804 Probabil, directorul respectiv are doar atributii de coordonare a activitatii interne a spitalului respectiv; depinde si de ceea ce scrie in fisa de post a acestuia.Posibil ca semnatura sa fie facultativa...dvs. cunoasteti amanuntele.

Ultima modificare: Joi, 27 Octombrie 2011
Iuliana Cermak, Avocat
Va multumesc
:closedtopic:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt persoanele care trebuie sa semneze un c.i.m., pentru angajator ? muraruelena muraruelena care sunt persoanele care trebuie sa semneze un C.I.M., pentru angajator ? - inafara de directorul /managerul institutiei, mai trebuie sa semneze salariatul ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata ! va rugam din suflet sa ne ajutati cu privire ... oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Va rugam din suflet sa ne ajutati cu privire la urmatoarea problema: - in urma unui concurs urmeaza a se angaja o persoana si sa i se ... (vezi toată discuția)
Semnaturi necesare - pe un contract individual de munca incheiat intre institutia noastra si un nou salariat oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Noul director al institutiei noastre publice cere ca un Contract individual de munca incheiat intre institutia noastra si un nou salariat ... (vezi toată discuția)