avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... care sunt persoanele care trebuie sa semneze un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

care sunt persoanele care trebuie sa semneze un C.I.M., pentru angajator ?

care sunt persoanele care trebuie sa semneze un C.I.M., pentru angajator ?
- inafara de directorul /managerul institutiei, mai trebuie sa semneze salariatul de la Resurse Umane care-l intocmeste, contabilul sef, persoana care pune viza CFP, cel care pune viza de legalitate ?
Cel mai recent răspuns: muraruelena , utilizator 19:05, 6 Martie 2014
Contractul individual de munca se semneaza, in primul rand, de cele doua parti semnatare: angajatul si reprezentantul legal al societatii. De obicei, mai este vizat de persoana de la resurse umane (cea care a intocmit respectivul contract) si poate fi vizat de jurist, daca exista, pentru respectarea aspectelor legale. Nu are legatura cu CFP.
- Totusi, acesta fiind un Contract in baza caruia se fac plati,
nu se impune si semnatura contabilului sef si a persoanei care pune viza CFP ?
Nu au nicio calitate legala de a semna c.i.m. persoanele invocate de dvs, decat daca in fisa postului au astfel de atributii.
Conducatorul unitatii solicitase aceste semnaturi angajatilor mentionati mai sus.
Multumesc foarte mult pt. raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Juristul poate fi obligat să semneze /avizeze asemenea acte ? oanaportar oanaportar Bună ziua ! Astăzi s-a pus problema ca juristul instituției noastre publice să pună semnătura pe Statele de plată..... Vă rog frumos să mă ... (vezi toată discuția)
Urgent! semnarea contractelor de achizitie publica Alex0804 Alex0804 Cine trebuie (este obligat) sa semneze contractele de achizitie publica intr-o institutie(spital). Comitetul Director este format din Dir. General, Dir. ... (vezi toată discuția)
Semnaturi necesare - pe un contract individual de munca incheiat intre institutia noastra si un nou salariat oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Noul director al institutiei noastre publice cere ca un Contract individual de munca incheiat intre institutia noastra si un nou salariat ... (vezi toată discuția)