avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... INSTANTA DE TUTELA ? FUNCTIONEAZA DEJA?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

INSTANTA DE TUTELA ? FUNCTIONEAZA DEJA?

CINE INCUVIINTEAZA PT UN MINOR DE 13 ANI ACTELE DE DISPOZITIE IN LOCUL AUTORITATII TUTELARE?MAI ARE DOAR UN PARINTE IN VIATA ...
CUM SE PROCEDEAZA?
:sorry:sorry:
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:05, 21 Octombrie 2011
Parintele in viata exercita singur drepturile parintesti (art.507 cod civil) il reprezinta pe minor sau il asista in privinta actelor de dispozitie. Instanta de tutela este practic completul specializat pentru minori si familie din cadrul instantei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizarea instantei de tutela pentru acte de dispozitie ale minorului clara1801 clara1801 Am urmatoarea situatie juridica, sunt curioasa ce parere aveti cu privire la subiect: Doresc sa obtin autorizarea insantei de tutela pentru a efectua o ... (vezi toată discuția)
Exercitarea drepturilor parintesti ale parintelui minor Sinziana_brj Sinziana_brj Buna! Vin si eu cu o intrebare, incercand sa aflu si o solutie totodata la urmatoarea problema: pentru deplasarea minorului in strainatate este nevoie de o ... (vezi toată discuția)
Bună seara! - decădere din drepturi tata AlexandraNichitean AlexandraNichitean Am un copil de 10 luni, recunoscut de tată, doar la ambiție pentru a mă șicana pe mine .. însă nu are nici o legătură cu noi, cu copilul mai exact.. ... (vezi toată discuția)